Start på side

Skibsdrengens fortælling

dramatisering af Karen Blixens novelle

Decoupager af H.M. Dronning Margrethe

”Skibsdrengens Fortælling” handler om skibsdrengen Simon, der møder kærligheden i skikkelse af den lille Nora, datter af præsten i Bodø.
Kærligheden er så vigtig at han må dræbe for at opnå den, men da det er Karen Blixen, handler det også om at vedkende sig sin skæbne, og hvordan den styres af mytiske kræfter.
H.M. Dronning Margrethe har skabt en række originale découpager og tegnet figurerne til Per Brink Abrahamsens dramatisering af Karen Blixens novelle.
Den århusianske orkester ”Undertow”, har skabt en række nye lydbilleder, og på dialogsiden høres bl. a. Merete Voldstedlund, Anders Holst, Niels Ellegaard og Lea Rønne.

Fra 12 år

Credits:
Iscenesættelse: Per Brink Abrahamsen
Figurer: H.M. Dronning Margrethe
Scenografi: H.M. Dronning Margrethe
Stemmer:

Anders Holst,
Lea Rønne,
Niels Ellegaard, 
Michael Mansdotter,
Merete Voldstedlund, 
Ejner Hans Jensen,
Vladimir Korshunov

Dukkefører: Per Brink Abrahamsen
Musik:

UNDERTOWdk
Svend Eeg,
Johannes Grønager,
Ib Wulff,
Søren Mortensen

Lyddesign: Søren Mortensen
Teknik & lysdesign: Per Brink Abrahamsen
Varighed: 35 minutter

Pressen skrev:

"Dronningen har lavet syv découpager, dekorerede ovale plader, som kan ses udstillet på Svalegangen. De er farverige, flotte og atmosfæreladede og har noget af Karen Blixens fortæller-mystik over sig.Per Brink Abrahamsen har arbejdet videre med dem og udfærdiget en scenografi, som fungerer godt. Jeg vil mene, at det er blevet den fineste dekoration på det lille teater nogensinde."

John Christiansen i Morgenavisen Jyllandsposten